Hvor lever isbjørne

hvor lever isbjørne

apr Den største isbjørn, man nogensinde har skudt, vejede kilo – det er ligeså meget som et Hvor længe er hunnen drægtig (gravid)? Den hvide bjørn lever i de forfrosne polare områder hele vejen rundt om Nordpolen. Foråret er den vigtigste tid, hvor isbjørnen optager % af den energi, den skal leve af resten af året. Nogle steder er grønlandssæl og klapmyds med deres . 1. nov isbjørn, Ursus maritimus, bjørneart, som er nært beslægtet med brun Isbjørnen er under pres, da udbredelsen af den havis, den lever og.

Hvor lever isbjørne -

Drægtige hunner tilbringer vinteren i selvgravede snehuler. Denne hun med to store unger, der har nedlagt en klapmyds , blev filmet i den åbne havis ca. Som regel fødes to sjældnere en eller tre unger på g. I Grønland er isbjørnen forekommende i både Øst- og Vestgrønland. De er verdens største landlevende rovdyr og det største medlem af bjørnefamilien. Hvis de ikke lærer det hurtigt, er de ildestedt og overlever ikke. Fordi havisen smelter mere og mere i den arktiske sommer, får isbjørnen mindre og mindre tid til at jage og skaffe sig føde. Den består af et lag underuld og et lag dækhår. Isbjørnen lever mest alene, men er aktiv både om dagen og om natten. Deres spæklag bliver op til hvor lever isbjørne cm tykt. Isbjørne er de eneste bjørne, der har pels under deres poter og mellem deres tæer. Gammel mand i pelsfrakke. En af de arter er isbjørnen. hvor lever isbjørne

1 tanker om "Hvor lever isbjørne"

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *